Met dank aan Annet, mijn lieve vrouw

 

 

Opdrachtgevers in NL

NUON, ABN-AMRO, ASR, AEGON, ABP, CVZ, REAAL, SNS, RABO, ING, KPN, VODAFONE, VGZ, CBS, BELASTINGDIENST, JUSTITIE, DEFENSIE, VWZ, UNIVE, UVIT, ENECO, CJIB , FORTIS, TNT, POSTNL, AHOLD, SCHUITEMA, POLTEQ, CAPGEMINI, WILSON, RBS, KLM en vele anderen.

Motivatie

Als IT-kwaliteit, korte doorlooptijden en transparantie in het testproces uw zorg en aandacht hebben, kies dan de beste in het testvak. Aangenaam kennis te maken: Rob Smit, testmanager, testconsultant, testautomatiseerder en testondernemer.

All-round

Ieder project is weer een uitdaging, die ik met veel energie en positiviteit tegemoet treed. Ik ben op mijn best onder grote druk, kan wagonladingen werk aan en lever altijd op het afgesproken moment de vereiste kwaliteit.

Ik ben thuis in politiek gevoelige organisaties, weet de weg in lijn- en projectorganisaties, ben zeer ervaren in escaleren en de-escaleren en kan makkelijk schakelen van werkvloer tot L1/L0. Ik ben een ervaren communicator, sta veel op (internationale) podia en weet een boodschap over de bühne te krijgen. Bovenal: ik ben een IT-er in hart en nieren met dik 25 jaar ervaring in ontwerpen, bouwen, testen, documenteren en implementeren van grote systemen.

Pragmatisch, theoretisch, praktisch

De combinatie van pragmaticus, theoreticus en practicus in één maakt dat ik thuis ben in ieder project, IT of business.

Ketentesten volgens TMapNEXT Dit vertaalt zich naar een CV met prestigieuze (internationale) opdrachten bij banken, verzekeraars, overheid, energie, transport, logistiek, telecom, postale diensten, retail. Naast het projectwerk ben ik schrijver van testboeken (TMapNEXT®), TPI assessor, Testautomatiseerder, HP-ALM implementatieconsultant, presentator, coach en docent.

Duizendpoot en specialist

Ik ben een ervaren tester, bekend met de integratie van het agile werken, scrum, devops, continuous delivery, context driven testen en testautomatisering.

Testautomatiseerder

Ik heb dik twintig jaar ervaring in het bouwen en onderhouden van geautomatiseerde regressietestsets en ben daarmee een tooling Allrounder: ontwikkelaar, scripter, gebruiker, coach, consultant. Aantoonbare ervaring in praktische toepassingen van test tooling, oplossingsgericht, onderhoudbaar, overdraagbaar en ook: snel.